2014. aug 25.

Fétisek éjszakája

írta: baszomalásan
Fétisek éjszakája

Hol is kezdjem...

olvastam itt sok blogot, szex, megcsalás, swingerezés és hasonló szoftpornós szarságogat, főleg szerintem csajok írogatnak ilyeneket, úgyhogy én most leírom a mi kalandjainkat úgy, ahogy nők ritkán írnak.

A dolog úgy indult, h érdekelni kezdett a swingerezés, bár inkább csak baszhatnékom volt, de úgy nagyon, egy szakítás után rájöttem, h igazából a kedvenc tevékenységem a kúrás, persze ettől még rendes vagyok meg minden, nagyon boldog párkapcsolat volt, de egy kis meditálás után rájöttem, h tényleg nemigen tesz más boldoggá.

Mind1, ezért nyilván lehet leszólni meg miegymás, amúgy sok más dologban vagyok tehetséges, mégsem kötnek le azok, végigkúrni egy egész estét, kidőlni a nő mellett és bepunnyadni, nekem az a mennyország!

Szóval swinger. Erre az ember rögtön elkezd kutakodni, talál klubokat, ahova átlag zsíros 10 rugó a beugró, ennyiért kurvázni is el lehet menni, bár az egy másik történet, majd kitérek arra is. Nyilván elég idegesítő, h ennyit kell fizetni azért, h bemenj sokszor egy olyan helyre, ahol 2-3x annyi fasz van, mint pina, ráadásul itt is reménykedsz, h méltóztatik-e beengedni magába az az egy nő is, akit már 2en tolnak plusz 3an állnak sorban érte.

Ebből szerencsére másnak is elege volt, nem csak pasiknak, nőknek is, így alakult a mi kis privát klubunk, kemény 7 taggal, 3 csajszi és 4 pasi, ez még okés is de persze bővülni sosem késő...

Szóval miután összeakadtam az én kedves hasonló gondolkodású már úgymond, kamatycimboráimmal, ahelyett, h klubokra basztunk volna el 50-60000eket, inkább kivettünk egy nyaralót, kulcsosházat vagy valami hasonlót és ott toltuk negyed annyiért, nyilván vinni kellett magaddal pár cuccot, de ez még mindig barátibb.

Volt is már pár kaland, amiket majd szintén megosztok, de most nézzük a legutóbbit!

A fétisek éjszakája...

Arról szólt a dolog, h Ancsival és Lacival söröztünk egyik este és szóba került pár dolog, ami a házasságban tabu volt Ancsiéknál vagy éppen nehezen kivitelezhető. Konzervatív és puhapöcs férje van szegénynek, amúgy nagyon rendes ember, de az asszony ordít azért, h jól megbasszák, el van hanyagolva, mint a kurvaélet. Pár sör után meséli is, h annyira faszhiánya van már, h ő egyszerre vagy 5öt akar szopni és paskolják meg vastag eres dákókkal az arcát mert az kell neki, utána meg küldje rá mindenki a mennyei mannát, mert hát úgy teljes a műsor. No ezt, amíg ő szépen körülírta, hát én ott durrantam el majdnem a pultnál, meg is basztam volna ott helyben, de erre akkor épp nem volt lehetőség, mind1, ami késik nem múlik! Laci meg hát sokunk álmát kergetve szintén több nőről álmodott, illetve pár érdekes dolgot akart csak megvalósítani velük, így hát toborzásba is kezdtünk, h hétvégén levezessük azt a sok felgyülemlett feszültséget, amit csak egy kiadós baszással lehet kiadni.

Össze is jött a 7 gonosz, Ancsi a barátnője Ildi, Zsani és még 4 jó srác, Laci, Nuno, G és jómagam.

Fasza kis nyaralóba megérkeztünk este 7kor, töményeket kiraktuk az asztalra, kiborítom a zsák kotont is az asztalra, ne feledjük mért jöttünk, hátha valakinek kell, én megbízom bennük, hacsak nem ragaszkodnak hozzá, betolom úgyis. Nekiálltunk félmeztelenül piálni, mert nem azért jöttünk, h kabátban borozzunk, ez amolyan lefektetett szabály volt, sokan rálicitáltak, így 15 perc múlva már volt akin ruha sem volt, Zsani meg már G faszát verte az asztal alatt felváltva Nuno-éval, rossz helyre ültem bassza meg :D

No jött is mindenki szép sorban, ki mit szeretne:

Lacié volt a "legkönnyebb" ő szerette volna már rég bedugni a fejét két csaj jó nagy csöcsei közé, ez szerencsére adott volt, mert Ildit leszámítva nagy kannákkal rendelkezik a 2 lány, majd ugyanezt seggek közt is, csattantak a vakuk, Lacikának új profilképe lett, na ha az nem is, de a telójára betolta. Ennyire boldognak rég láttam embert, mint akkor, úgy forgatta a fejét a csöcsök között, mint kisgyerek a cukorkaboltban. Nomeg amikor a két formás popsi került a feje köré, nem is bírta ki, h ne nyaljon egy jó nagyot bele abba a 2 zamatos punciba...

több se kellett, jött Ancsi, neki most kell minden fasz, annyira beindult attól az egy nyelvestől, meg hogy már mindenki ruha nélkül volt, h ő most kijelentette rábukik az összesre, így is lett, szépen körbeálltuk azt mindenkit szép sorban elkezdett bő nyállal szopni, hát én nem is értem a férjét, mind1, amíg 1 fasz a kezében, 1 a szájában (néha 2 golyóval együtt), addig G hátulról csöcsörészte míg Nuno a pináját izgatta. Ment is körbe faszról faszra adogattuk a fejét, követelte, h tépjük a haját és úgy húzzuk rá a faszunkra ha úgy érezzük, h nem bukott rá elég rendesen, hát ezen ne múljon fulladt is rendesen, amitől még jobban beindult, Lacika nem is bírta tovább el is tolt egy patront az arcába és mivel nekünk sem kellett sok, hisz első orgazmus az este, küldtük is szépen sorban az arcára, de előtte azért a kérésére még jól megpaskoltuk az arcát a vastag eres faszunkkal. Ennyire mohón gecit szürcsölni még nem láttam senkit, ha nem másik 3 faszi gecijével együtt szürcsöli még szerelembe is estem volna, így csak baszott kanos maradtam, össze sem ment a farkam Zsani lenyalta, ami maradt rajta és már raktam is az asztalra...

 

cumbucket.jpg

Nuno egy fullos szopást akart mindig is, azt mondta nagyon gyatrák voltak ezen a téren a csajai, így hát ezt most nem is kellett messze keresni, miután túl volt az elsőn vitte is tusolni Ancsit, majd az kanapén szopatta vele tovább a faszt, kellett is neki, mert az a 6 perc kb ami alatt, minket elintézett nem csoda, h nem volt elég. Rakta is a kanapéra háttal fejét lelógatva és úgy tolta be a torkába a farkát, közben ujjazta keményen, ilyen hörgést szopás közben én még nem hallottam, mint akkor, de gyönyörű volt :D. Vissza is fordította még mielőtt eldurrant volna, ki ne maradjon a kötelező cickóbaszás rész, nyál már volt rajta bőven, jól csúszott, löki-húzza, majd Ancsi felhajtja a fejét, h amit lehet elkapjon a patronból, fele a nyakára fele a szájába, de mindketten élveztek egy kurvanagyot az biztos.

Miután Zsani hátára felpakoltam Ildit is, mennyire király már megbaszni valakit a másik hátán, G is jön, h most az ő vágyait kell teljesíteni. Nem is húztam az időt, Ildit le, ki mindent Zsani hátára, nézzük G mit szeretne.

Elvitte a 2 lányt magával, itt is a szopás volt a különleges kérés, node, h egyszerre a 2 lány, élmény volt nézni komolyan, szépen elmondta az instrukciókat a csajoknak, majd nekiestek. Szinkronban kellett végignyalniuk a fasz tövétől a makkig a nyelvük hegyével G faszát, majd a makknál kicsit több nyelv, majd a nagy faszhegynyalintásos veszekedésben vadul smároljanak, persze úgy, h néha odacsússzon G makkja is az ajkukra. Ezt párszor letolták, de tényleg annyira erotikus volt, h a látványtól elélveztünk kb mind, aztán Ildi rábukott keményen míg Zsani a zacsikkal játszott, ment a nyalakodás ezerrel aztán csere, szájról szájra járt a zacsi, komolyan mondom nézni is jó volt. Majd a végén szépen összekulcsolt kézzel verték ki neki míg a másikkal masszírozták a golyókat, elegánsan fölé hajolva, h a felfelé lövellő geciből pár csepp a  nyelvre is jusson, és akkor sem sikoltottak, amikor a fele Zsani hajába ment. :) Szép volt lányok.

Zsani ezután csak egy light-os kényeztetést kért, de azt kérte, h Ildi nyalja míg mi a melleivel játszunk, kérdeztük, h kér-e egy faszt a szájába, de azt mondta pihenteti most, el ne kopjon. Ne is! :) Ildi meg tudta a dolgát, mintha egész nap puncit enne főállásban, meg is egyeztünk, h tart egy továbbképzést, mert Zsani annyira élvezte a dolgot, h spriccelő orgazmusa közben majdnem letépte a faszunkat, míg a mellbimbóját rágcsáltuk.

Ildi ezután mondta, h neki már régóta fáj a foga arra, h minden lyukát egyszerre tömjék, hát ezen ne múljon, G még pihent, mert annyira kiverték neki, h izomláza volt a farkának kb. Úgyhogy Laci hanyatt is dobta magát, lestoppolva a Ildi puncikáját, mire az jól bele is ült. Nuno ment is az ánuszra, csoda, h Ancsi szopása után maradt még benne valami, de felállította és tolta is be neki, ekkor volt Ildiben először 2 fasz egyszerre, nem kellett várni sokáig a 3ra sem, álltam elébe a feladatnak, elkaptam a copfját és húztam is a fejét a bránerre. A nagy vonaglások közepette féltem, h leharapja, de vigyázott a fogaival, külön kikötése volt, h mindenki oda lőjjön ahol épp van, örültem is, h nem Lacika helyén voltam :D, de mivel ő akkor már olyan kurva boldog volt, semmi sem érdekelte. Nekem is bele kellett húzni, mert már a 3. volt, szerencsére sikerült begerjeszteni, Ildi kérte, h szorítsam csak meg a torkát, nem kell neki most annyi oxigén, mondtam egyből, h ez remek ötlet és kérdeztem is, h ne kúrjak-e le neki egy nagyot egyből? Szája szélén folyó gecis nyállal, húzott copffal és fojtogatott torokkal bólogatott ott nekem, hisz már teli volt a szája a faszommal. Megkértem Lacikát húzza helyettem a haját kicsit, amíg lekeverek egy schallert! Meg is kapta, ott sikított, nyüszített és ordította, h végre él... több se kellett már toltam is le a torkán a cuccot.

Igazából ezek után annyira kidőltünk na meg folyt a rum és a gin is a torkunkba végig, úgyhogy az én vágyaimra már nem is jutott idő, de mondom majd legközelebb. Ez már így is több, mint ami a legtöbb embernek jutott.

Amúgy a korosztály 18-42ig van, magukat jól tartó csinos emberekkel, akik teljesen hétköznapi életet élnek, de egymást közt az állati ösztönök, vágyak testet öltenek és egy hatalmas kúrásban teljesednek ki. 3 napig faszt verni sincs kedve az embernek annyira el van intézve egy ilyen után. 

Folyt köv. emberek

lehet szétszedni a komment szekcióban és osztani az észt.

Szólj hozzá

élet szex szerelem baszás geci swinger önmegvalósítás